Szépíró „kismesterek” versenye

Címkék: általános

2014. február 27-én a középdöntővel folytatódott a Szépíró verseny Lengyeltótiban. A vendéglátók most is kedvesen fogadtak bennünket.

Az intézmény Fodor András, az iskola névadója tiszteletére és emlékére több területen hirdetett versenyt. A tanulók versmondásban, spotban, rajzban, informatikában mérhették össze tudásukat, felkészültségüket. A megnyitó ünnepségen díjazták a legtehetségesebb diákokat.
A kiállított alkotásokban mi is gyönyörködhettünk.
Fodor András sógora, egykori barátja, Laci bácsi a költőre emlékezett, és elszavalta egy versét.
E program keretében rendezték meg a sajátos nevelési igényű gyermekek számára a Szépíró verseny megyei középdöntőjét. Iskolánkból nyolc diák vett részt a versenyen. Mindannyian fegyelmezetten, a kezdeti izgalom elmúltával is a feladatra koncentrálva szépen teljesítettek. A zsűri ebben az évben is nehezen választotta ki a sok szép írás közül kategóriánként a legszebbeket.
Három tanulónknak különösen jól sikerült a megmérettetés.
Az I. kategóriában Fábián Tímea hs. 1. osztályos tanuló 3. helyezést ért el, a III. kategóriában Pócsi Ágnes hs. 6. osztályos 1. helyezett lett, a IV. kategóriában pedig Holecz Dávid hs. 8. osztályos 2. helyezést ért el. Ők tovább jutottak az országos döntőbe.
Minden versenyzőnek gratulálunk, a felkészítő tanároknak további eredményes munkát kívánunk. A versenyszervezőknek köszönjük az emlékezetes napot.

2014. február 28.                                             Ureczky Erika
munkaközösség-vezető

Versmondó