2015. március 19. Duráczky est

Címkék: általános

Intézményünk alapítójának és névadójának tiszteletére tartjuk minden évben ezt a rendezvényt. Duráczky díjjal ismerjük el azokat, akik kiemelkedően sokat tesznek gyermekeinkért, majd csoportjaink és osztályaink állnak színpadra, hogy szórakoztassák egymást és a közönséget.

Kezdésként főigazgató asszony adta át a Duráczky-díjakat. Idén a pedagógusok közül Hegedüsné Somogyi Beáta és Székelyné Szanyadi Viktória érdemelte ki az elismerést. Az intézményünket támogató „külsős” szervezetek közül ebben az évben a kaposvári Mc’Donalds étterem vezetősége és kollektívája vehette át a díjat. A gyermekek közül Matola Fanni kisokos, Balogh Patrik sport, Orsós Erika pedig ügyes kezek kategóriában lett díjazott.

Ezt követően 14 színvonalas műsorszámot tekinthettünk meg. Voltak zenés, táncos produkciók, mint a tavaszváró néptánc-csokor, manótánc, Khumba-dal, zorbatánc, de hallottuk az erdő zenéjét, táncoltak az aerobic szakkörösök és nagy sikert aratott a pedagógusok és diákok énekkara is, a Happy day c. dallal. Vicces, mesés színdarabok tarkították a palettát. Ezekből megtudhattuk mióta mekeg Kecske Kelemen, ki a hívatlan vendég, miért veszélyes a három nyúl és min röhög az egész osztály. Tehetséges filmeseink is megmutatták magukat. Szorgos munkát illusztrált a "Ne zavarj, dolgozunk" című kisfilm. Egy másik alkotásban szilvás gombócok vándoroltak ötletes filmes trükkökkel a tányérra, majd a színpadra is. Az est végén pedig Villámcsapások(k) sokkolták a közönséget, persze pozitív értelemben.

Idén is egy igazán hangulatos, színes, izgalmas estének lehettünk résztvevői a fellépők jóvoltából. Köszönjük!

D est énekkar D est 1.b D est Khumba dal

D est 3.o D est Röhög az egész osztály D est 4.o D est Három nyulak