A magyar tengeren jártunk

Címkék: általános

A diákok három élménydús napot tölthettek el a Balaton parton, eredményes tanulmányi munkájuknak és példás magatartásuknak köszönhetően.

AZ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT MEGELŐZŐEN SZERETNÉNK KÖSZÖNETET MONDANI VENDÉGLÁTÓINKNAK, KOVÁCS KRISZTINÁNAK, A SIÓFOKI KRISZTÁLY SZÁLLÓ TULAJDONOSÁNAK. AZ Ő FELAJÁNLÁSÁNAK ÉS SZÍVÉLYES VENDÉGLÁTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN 16 TANULÓNK NYARA VÁLHATOTT SZÍNESEBBÉ. TÖBB GYERMEK SZÁMÁRA EZ A NAGYLELKŰ ADOMÁNY JELENTETTE A NYÁRI ÜDÜLÉST.

A szobák elfoglalását követően kilátogattunk a kikötőbe és természetesen útba ejtettük a Petőfi-sétányt is, ahol hamisítatlan balatoni hangulat fogadott bennünket. A második napon egy sétahajózáson vettünk részt. A Szent Benedek elnevezésű hajó fedélzetén a táj megcsodálása mellett a gyerekeknek egy kézműves foglalkozáson való részvételre is lehetősége nyílt. A délutáni kánikulában az ízletes fagylalt és a Balaton kellemesen hűvös vize jelentett felfrissülést. A nap méltó zárásaként egy séta keretében a balatoni naplementét csodáltuk meg.

A gyerekek az önzetlen felajánlásnak és a színes programoknak köszönhetően a tábor harmadik napján élményekkel gazdagodva térhettek haza.