Motoros Mikulások

December 5-én délután hatalmas dübörgéssel

December 5-én délután hatalmas dübörgéssel megérkeztek intézményünkbe a motoros Mikulások. A Széles Út Egyesület tagjai évek óta, Mikulásnak, krampusznak öltözve meglátogatnak néhány óvodát, iskolát, szociális intézményt és megajándékozzák a gyermekeket, tanulókat.

Óvodásaink, iskolásaink vidám énekszóval fogadták a különleges Mikulásokat, és amikor kiderült, hogy a gépcsodákat ki is lehet próbálni, teljessé vált az öröm. Egyik kezükkel, széles mosollyal az arcukon húzták a gázkart, a másikban a Mikulásoktól kapott csomagot szorongatták. A kicsik pedig a különleges, kerekeken guruló "szánkón" fényképezkedtek. Nagyon kellemes meglepetést szereztek nekünk az Egyesület tagjai, köszönjük Kovács Balázs elnök úrnak, Benei Tibornak és a többi motorosnak a szép élményt!

Jöjjenek el hozzánk máskor is!

somogytv

 

Motoros Mikulások_1Motoros Mikulások_2Motoros Mikulások_3Motoros Mikulások_4Motoros Mikulások_5Motoros Mikulások_6Motoros Mikulások_7Motoros Mikulások_8Motoros Mikulások_9Motoros Mikulások_10Motoros Mikulások_11Motoros Mikulások_12Motoros Mikulások_13Motoros Mikulások_14Motoros Mikulások_15Motoros Mikulások_16Motoros Mikulások_18Motoros Mikulások_17

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra