Tábor leírás - művészeti nevelés

Címkék: általános

A tanév befejezése után, iskolánk is csatlakozhatott a Kaposvári Tankerület által elnyert

A tanév befejezése után, iskolánk is csatlakozhatott a Kaposvári Tankerület által elnyert pályázathoz, amely az EFOP-3.2.15 tematikus informális és nem formális tanulási alkalmakhoz kapcsolódó módszertani projekt keretein belül zajlott. Intézményünk adott otthont a tábornak, amely tökéletes helyszín volt a programok megvalósítására. A héten a művészeti nevelés kapta a főszerepet, ahol a gyerekek szabadon engedhették a fantáziájukat, kreativitásukat és új technikákkal is megismerkedhettek. A pályázat lehetőséget adott arra, hogy a tanulóknak egy élményekkel teli hetet tudjunk biztosítani. Kirándultunk a Szigetvári Várhoz, a Szivárvány Kultúrpalotában filmvetítésen vettünk részt, fagylaltoztunk és egy teljes napot tölthetünk el Bárdudvarnokon a .

Mindenki nagyon jól érezte magát és remek alkotások születtek a hét folyamán, amire a gyerekek és mi tanárok is nagyon büszkék lehetnek.

Tábor leírás művészeti nevelés_1Tábor leírás művészeti nevelés_2Tábor leírás művészeti nevelés_3Tábor leírás művészeti nevelés_4Tábor leírás művészeti nevelés_5Tábor leírás művészeti nevelés_6Tábor leírás művészeti nevelés_7Tábor leírás művészeti nevelés_8