A Honvéd utcai Tagiskola látogatása intézményünkben

Címkék: általános

November 7-én a KKKÁI Honvéd Utcai Tagintézményének alsó tagozatos munkaközössége látogatott el hozzánk.

November 7-én a KKKÁI Honvéd Utcai Tagintézményének alsó tagozatos munkaközössége látogatott el hozzánk. A kölcsönös bemutatkozást követően a kollégák négy alsós logopédiai osztályunkban vettek részt olvasás és matematika órákon, majd ezt követően szakmai beszélgetés keretében szerezhettek információkat iskolánk feladatiról, illetve tanulóinkról, és intézményünkről.

A találkozó a kollégáink készített, tanulást segítő eszközök bemutatójával folytatódott, ahol mind a vendég, mind saját kollégáink nagyon aktívak voltak a felhasználással kapcsolatos ötletek gyűjtésében.

A kötetlen formájú szakmai beszélgetés közben hasznos tapasztalatokat cseréltünk, amely során eredményesen közelített egymáshoz a többségi és a speciális iskola szemlélete.

Köszönjük a ”Honvédos” kollégák látogatását, reméljük mindkét intézmény számára hasznos együttműködés kezdete volt ez a szakmai találkozó!

A Honvéd utcai tagiskola látogatása intézményünkben_1A Honvéd utcai tagiskola látogatása intézményünkben_2A Honvéd utcai tagiskola látogatása intézményünkben_3A Honvéd utcai tagiskola látogatása intézményünkben_4A Honvéd utcai tagiskola látogatása intézményünkben_5