Családháló díj

Címkék: általános

2018 március 2-án rangos eseményre került sor Budapesten a Benczúr-ház dísztermében, melyre a SM Duráczky EGYMI óvodai intézményegysége is meghívást kapott.

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy elnyertük a 2018. évi Családháló díjat, ezzel intézményi kategóriában „2018. óvodája” lettünk. A díjat ünnepélyes keretek között dr. Sölch Gellért, az Emberi Erőforrások Minisztériumának stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára adta át Ropos Andrea mb. óvodavezetőnek.

A Családháló díjat minden évben azok az intézmények (kórházak, iskolák, óvodák, bölcsődék), szakemberek (orvosok, pedagógusok, védőnők, gondozók) illetve szervezetek kapják, akik valamilyen területen kimagasló támogatást, segítséget, többletet nyújtottak munkájuk során a velük kapcsolatban lévő családoknak.

Ebben az évben 16 kategóriában adtak át díjakat, az óvodák közül 25-30 intézmény került a jelöltek közé.

Hatalmas elismerés számunkra, hogy a Duráczky EGYMI óvodájának közössége mondhatja magáénak ezt a díjat, mely kifejezi a szülők és gyermekeik bizalmát, elégedettségét. Azért is különleges számunkra ez a díj, mert a jelölés kizárólag szülők javaslata alapján történhet.

Elkötelezettséggel, az intézmény szellemiségéből fakadó töretlen pedagógiai optimizmussal, hittel, maximális szakmai háttértudással folytatjuk munkánkat a jövőben is a gyermekek és a családok érdekeit képviselve.

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-duraczky-2018-ovodaja-szulok-jeloltek-a-nagymultu-intezmenyt-1456723/

https://youtu.be/eqYXMJaahqs

Köszönjük a díjat, köszönjük a támogatást!

 

Ropos Andrea mb. óvodavezető

és a  SM Duráczky EGYMI óvodai intézményegységének dolgozói

Családháló díj_1Családháló díj_2Családháló díj_3Családháló díj_4Családháló díj_5