Megnyitottuk a 2019/2020-as tanévet

Szeptember 2-án intézményünkben is megkezdődött az új tanév.

Már korán reggel hangos szó,  kisebb, nagyobb gyermekek és szülők, hozzátartozók töltötték meg az iskolát, sietős pedagógusok igyekeztek összeterelni a nyárról visszaérkező tanulóikat. Ismét bebizonyosodott, hogy kinőttük az épületet, az ünnepélyes tanévnyitó helyszínéül szolgáló tornaterembe nem is fért el minden érdeklődő. A hangulatos nyárbúcsúztatóról és az új tanév megnyitásáról a 3. osztályosok gondoskodtak és ők köszöntötték az elsősöket is. Kaposvár Város minden új iskolásnak egy felszerelt tolltartót ajándékozott, melyet a szereplő nagy iskolások adtak át a kicsiknek.

A tanévnyitón köszöntötte intézményvezető asszony Lévai Edit gyógypedagógiai tanárt, aki kiemelkedő gyakorlatvezetői munkájáért a Kaposvári Egyetem Pedagógiai-díját kapta, valamint Bakonyi Zoltánné gyógypedagógiai tanárt, aki kimagasló gyógypedagógiai, logopédiai munkájáért a városi tanévnyitón Polgármesteri Elismerő Oklevelet vehetett át.

Köszönjük kollégáink áldozatos munkáját, és gratulálunk a szép elismerésekhez!

 

Tanévnyitó_1Tanévnyitó_2Tanévnyitó_3Tanévnyitó_4Tanévnyitó_5Tanévnyitó_6Tanévnyitó_7Tanévnyitó_8Tanévnyitó_9Tanévnyitó_10Tanévnyitó_11Tanévnyitó_12

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra