Részvétel a Bozsik fesztiválon

Címkék: általános

A tegnapi napon rendezték meg a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián az I. őszi Intézményi Bozsik Labdarúgó fesztivált a II. korcsoportosoknak.

A kis focistáink nagyon várták a délutánt. Sokuk először járt ilyen rendezvényen, először lépett pályára. Színvonalas rendezés, és létesítmény várta őket a „cseri pályán”.
A mi iskolánkon kívül még két intézmény képviseltette magát a rendezvényen (Kisfaludy, Toponár). Összesen 35 gyermek rúgta a bőrt- ebből 14 fő duráczkys volt.

Az iskola  színeit a következő tanulók képviselték:

Király Tamás, Vuk Norbert Horváth Norbert, Varga Csaba, Bogdán Bercel, Kula Milán, Somogyi Patrik, Balogh Attila, Dani Csanád, Hosszú Balázs, Tóth Milán, Kiss Hunor, Hajdú Borsa

A fesztivál rövid megnyitóval, eligazítással kezdődött, majd vegyes 3 fős csapatokba osztották a gyerekeket. Ezt követően a megadott forgás szerint vándoroltak mérkőzésről- állomásra.

Örömmel tölt el, hogy a  fiúk a legjobb tudásuk szerint igyekeztek helytállni.
Büszke vagyok rájuk és hatalmas dicséretet kaptak a fesztivál szervezőjétől- Kulcsár Attila- Bozsik koordinátortól.

Hajrá, Duráczky!

 

Bódis Csaba

Kaposvár, 2019. 11. 22.

 

Részvétel a Bozsik fesztiválon_1Részvétel a Bozsik fesztiválon_2Részvétel a Bozsik fesztiválon_3Részvétel a Bozsik fesztiválon_4Részvétel a Bozsik fesztiválon_5Részvétel a Bozsik fesztiválon_6Részvétel a Bozsik fesztiválon_7