Rajzpályázatok

Címkék: általános

Iskolánk tanulói szívesen engedik el a fantáziájukat, ha inspiráló felhívásra lelnek. Néhányuk munkáját jutalomban is részesítették.

A Kaposvári Városfejlesztési Nonprofit Kft. szeptemberben rajz-fotó-kisfilm pályázatot hirdetett „Kaposvári identitás, avagy az én kaposvárom” címmel, melyen Lőrincz Tamás Sólyom, 7.d osztályos tanulónk a fotó kategóriában 3. helyezést ért el.

A SEFAG Zrt. Erdők Háza Látogatóközpont októberben rajzpályázatot hírdetett általános iskolás gyermekek részére az Országos Erdők Hete rendezvénysorozat részeként.

Bogdán Brigitta 5.b osztályos tanulónk a 4-5. osztályos kategóriában  és Enner Martin Károly az 1-3. osztályos kategóriában ért el helyezést.

Brigitta rajzával 3. helyezett lett, melyen azt ábrázolta, miként jut el a sajmeggy az erdőbe.

Martin különdíjat kapott a magyar zergevirágról készült rajzával.

Rajzpályazatok _1Rajzpályazatok _2

A Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának 2019. évi „Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató” őszi rendezvénysorozatának keretén belül megrendezésre került „ÁLOMMELÓ” Rajzpályázaton Domján Nóra 3.a osztályos tanulónk az alsós korosztály kategóriájában 2. helyezést ért el. Nóri állatorvos szeretne lenni. A rajzáért járó díjat Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízottól vehette át.

Rajzpályazatok _3

Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra, gratulálunk a helyezetteknek és köszönet a felkészítő tanároknak eredményes munkájukért!