Nálunk járt a Mikulás

Címkék: általános

A Somogy Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház támogatásával látogatott el a Mikulás intézményünkbe.

Délelőtt az óvodások vehettek részt egy nagyszerű találkozón, ahol Roli bohóc szórakoztatta az apróságokat egy egész órán keresztül. A műsort a Mikulás bácsi is türelmesen szemlélte, majd sor került a várva-várt ajándékcsomagok kiosztására is, melyet nagy-nagy örömmel fogadtak intézményünk legkisebbjei.

 

Nálunk járt a Mikulás_1Nálunk járt a Mikulás_2Nálunk járt a Mikulás_3Nálunk járt a Mikulás_4Nálunk járt a Mikulás_5Nálunk járt a Mikulás_6

 

Az iskolásokat a tantermekben látogatta meg a Mikulás. Minden osztályban volt mondanivalója a gyerekeknek, kit megdicsért, kit megdorgált, de csomagot minden tanulónk kapott. A gyerekek énekkel, verssel köszönték meg a szintén támogatásból feltöltött csomagokat.

 

Nálunk járt a Mikulás_7Nálunk járt a Mikulás_8Nálunk járt a Mikulás_9Nálunk járt a Mikulás_10

 

Késő délután tovább folytatódott az öröm, mert a Mikulás a kollégiumba is eljött, így a kollégium kis és nagyobb lakói még egy csomaggal gazdagodtak. S, hogy ne teljen unalmasan az este a Kaposvári Egyetem Művészeti Karának két hallgatója színvonalas műsorral szórakoztatta a gyerekeket. A programot közös kakaózás zárta, melyet finom kaláccsal fogyasztottak el a gyerekek, szintén a Somogy Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház támogatásával, valamint a KKZÁI II. Rákóczi Ferenc Tagiskolája önkénteseinek segítségével.

 

Nálunk járt a Mikulás_11Nálunk járt a Mikulás_12Nálunk járt a Mikulás_13Nálunk járt a Mikulás_14Nálunk járt a Mikulás_15Nálunk járt a Mikulás_16

 

Minden kedves Támogatónknak köszönjük az adományokat, a támogatást, szeretettel várjuk a Mikulást jövőre is!