Új munkarend bevezetése

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről rendeletére hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy intézményünk iskoláját nem látogathatják tanulóink.

Tisztelt Szülők!

 

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről rendeletére hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy intézményünk iskoláját nem látogathatják tanulóink. Az oktatást távoktatás formában fogjuk biztosítani, ennek pontos formájáról hamarosan tájékoztatni fogom Önöket az osztályfőnökök segítségével.

Természetesen az iskola mellett nem fogad gyermeket az óvoda és a kollégium sem.

Ügyeletet (kis létszámban) kizárólag nagyon indokolt esetben fogunk szervezni, amennyiben semmilyen módon nem tudják megoldani a gyermekük felügyeletét. Ezt írásban kérhetik, de munkahelyi indok alapján a munkáltató igazolását csatolni kell a kérelemhez. Tanítás ebben az esetben sem lesz, a gyermek iskolai feladatainak elvégzéséről Önöknek kell gondoskodni.

Március 16-án és 17-én az óvodában kizárólag ügyelet lesz, de szerdától lehetőség szerint a gyerekek ne jöjjenek óvodába!

A kialakult járványügyi intézkedések visszavonásig érvényesek.

Kérem megértésüket és türelmüket!

 

Gyurina Éva

intézményvezető

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra