Közétkeztetést a közoktatásban

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kaposvár MJV Önkormányzata természetesen továbbra is biztosítja a közétkeztetést a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.

Kedves Szülő!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kaposvár MJV Önkormányzata természetesen továbbra is biztosítja a közétkeztetést a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.

Ugyanakkor ennek feltétele az, hogy a szülőknek a rendkívüli helyzetre való tekintettel jeleznie kell a Humánszolgáltatási Gondnokság részére, ha március 17-e után továbbra is szeretnék igényelni a közétkeztetést.

A rendeléshez szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése. Amennyiben speciális étkezési igények merülnek fel (allergia, érzékenység, stb..), azt kérjük, szintén jelezzék a gondnokság részére!

Igényét leadhatja az alábbi telefonszámokon és e-mail címeken:

Üzenetrögzítős, 24 órában hívható telefonszám: 06-82/511-244

Mobil: +36-70/967-6796 ; +36-70/967-6777 ; +36-70/953-0410

E-mail.: elelmezes@kaposvarigesz.hu

Ha nem jelzi igényét, úgy gyermeke nem fog étkezésben részesülni!

Az elkészült egytálételeket 11 óra és dél között vehetik át a tanulók a saját iskolájuk éttermében. Az ételt egyszer használatos, eldobható műanyag dobozban fogják megkapni a diákok.

Amennyiben a már megrendelt étkezésen változtatni kíván, vagy mégis meg kívánja rendelni a szolgáltatást, úgy azt előtte nap 10 óráig kell jeleznie a fenti telefonszámon!

Az iskolai felügyelet alatt állók az étkezésről az intézménnyel egyeztessenek. Kérjük, ha nekik egyébként nem jár előre az étel, úgy legalább egy nappal előtte tájékoztassák az intézményt, ha igényük van az étkezésre!

Megértését és együttműködését köszönöm!

Üdvözlettel:

 

Csillag Gábor
jegyző

 

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra