Tanévzáró, Ballagás

Címkék: általános

A járványhelyzet enyhülése következtében, iskolánkban, az egészségügyi intézkedések betartása mellett, megszerveztük tanulóinknak a tanévzárót és a végzős 8. osztályosok ballagását.

Mindenki nagyon örült, hogy egy kicsit találkozhatott az osztálytársakkal, tanár nénikkel, tanár bácsikkal. Az elsősök átvehették első bizonyítványukat, a 4. osztályosok elköszöntek az alsó tagozattól és a tanító néniktől, hogy szeptemberben, immár felsősként térjenek vissza az iskolába.

A 8. osztályosok ballagása rendhagyó módon, de megrendezésre került, nagyon örültünk, hogy sikerült méltó keretet biztosítani az általános iskolás évek lezárásához. Műsor híján, megható videókkal elevenültek fel az elmúlt évek emlékezetes eseményei, melyek között bizony akadtak megható pillanatok is. Kívánunk minden végzősünknek eredményes középiskolás éveket, sikeres életutat.

Bízunk benne, hogy szeptemberben találkozunk az iskolában, és következő tanév a szokásos rendben zajlik majd, hasznosítva az elmúlt három hónapos online világ tapasztalatait.

Köszönet a szülőknek és a pedagógusoknak a kitartásért, a sok kreatív ötletért, az együttműködésért, a gyerekeknek a szorgalmas munkáért.

Mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!

 

Tanévzáró, Ballagás_1Tanévzáró, Ballagás_2Tanévzáró, Ballagás_3Tanévzáró, Ballagás_4Tanévzáró, Ballagás_5Tanévzáró, Ballagás_6Tanévzáró, Ballagás_7Tanévzáró, Ballagás_8