Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020

Címkék: általános

Intézményünk tanulói és pedagógusai, az alsó tagozatos munkaközösség koordinálásával, csatlakoztak az Európai Hulladékcsökkentési Hét programjához.

https://hulladekcsokkentesihet2020.hu/?page_id=485

A rendezvénysorozat célja, hogy megszólítsa az embereket és felhívja a figyelmet a hulladékcsökkentés jelentőségére, nem csak ezen az egy héten, de hosszútávon is.

Az osztályok nagy-nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a tervezett programok megvalósításába, néztek filmeket, készítettek plakátokat, ültettek virágot újra felhasznált autógumiba, szépítették, takarították közvetlen környezetüket. Mindeközben hasznos és a jövő szempontjából fontos ismeretekkel, információkkal gyarapodtak, amelyek – reményeink szerint – maradandó hatást gyakorolnak majd Földünkkel, környezetünkkel kapcsolatos érzéseikre, alakítva ezzel felelős magatartásukat a környezetvédelemben.

 

Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_1Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_2Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_3Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_4Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_5Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_6Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020_7