Levél szülőknek márc.4

Címkék: általános

Tisztelt Szülők!

Mint azt Önök is bizonyára hallották, a járványügyi adatok jelentős romlása következtében, a Kormány a mai napon szigorítani kényszerült az eddigi intézkedésein.

Emiatt március 8-tól április 7-ig bezárnak az óvodák és az általános iskolák is. Utóbbiak ismét áttérnek a digitális munkarendre, a tanulók a már ismertetett online felületeken fogják megkapni feladataikat. Iskolánkban ez alsóban a KRÉTA DKT, felsőben a Teams felülete lesz. Természetesen továbbra is működni fog a messenger, illetve akinek nincs internet elérhetősége vagy megfelelő eszköze, ott küldik a kollégák papír alapon is a feladatokat. (Ha elkészültek, ezeket kérem, hogy majd küldjék vissza!)

Tájékoztatom Önöket, hogy a kollégista gyerekek utazásának megkönnyítése miatt, intézményünkben, ahogy eddig is minden évben, a tavaszi szünet a központitól eltérő időben lesz.

Erről a honlapon korábban már ITT tájékoztattam Önöket:

http://www.duraczky.hu/hirek/altalanos/2021-02-15/tavaszi-szunet.html

Azt hiszem, senki sem örül a járvány miatt most kialakult helyzetnek, de most az a legfontosabb, hogy minél kevesebb megbetegedés legyen, és néhány hét online oktatás után mindenki – gyerekek és tanáraik is - egészségesen visszatérhessenek az intézménybe!

Holnap délelőtt online tantestületi értekezletet tartunk, utána a kollégák is tudnak válaszolni esetleges kérdéseikre.

 

Tantestületünk nevében is köszönöm támogatásukat, mindenkinek jó egészséget kívánok!

 

 

Üdvözlettel:

Gyurina Éva

intézményvezető

 

 

Kaposvár, 2021. március 4.