Vadászati világkiállítás 2021

2021 október 13-án iskolánk is képviseltette magát több osztállyal is a Vadászati és Természeti Világkiállításon.

Vadászati világkiállítás 2021 logó

Kora reggel indultunk vonattal, kissé álmosan, de minden finomsággal felpakolva, és a kalandra készen.

A vonaton fiataljaink kihasználták a hosszú utazást arra, hogy telefonjaikon kedvenc elfoglaltságaikat gyakorolják. Játszottak, zenét hallgattak, filmet néztek. A budapesti helyszínre megérkezve döbbenettel láttuk, mekkora tömeg várakozik a bejutásra el az Expo területén, főleg iskolákból érkező fiatalokkal.

A jó szervezésnek köszönhetően fennakadás nélkül bejutottunk, bár szorosabbra húztuk magunkon a kabátot a hűvösre forduló időjárás miatt. Gyors tanácskozás után a csoportok különváltak, mert így minden osztály a maga tempójában haladva választhatta ki, mit szeretne látni.

Nagy népszerűségnek örvendett a az interaktív VR -élmény, amit szinte mindenki kipróbált.  Megnéztük a trófeákat, a Hagyományos Vadászati Módok csarnokát. Sok időt töltöttünk a Hal-Víz-Ember bemutatón, kihagyhatatlan élmény volt az Óriásakvárium.

Gyermekeink a Nemzetközi Csarnokban szabadon pihenhettek, és nem utolsó sorban lehetett ebédelni, üldögélni is ezen a területen a szellősen elhelyezett pavilonok között.

15 órakor találkoztak az osztályok a bejáratnál, és elkezdődött a maratoni hazautazás a fáradt gyerekekkel.

Másnap megkérdeztem őket mi volt a legjobb élményük, és nem csodálkoztam, amikor a VR-élmény nevezték meg először, az élő állatok simogatását, az akváriumot a varázslatos vízi világával.

Mindannyian elfáradtunk, és  a késő esti érkezéskor megkönnyebbültünk, hogy mindenki épségben és élményekkel gazdagon ölelte át a szüleit.

A beszámolót írta: Trombitás Katalin 5. b. osztály nevelője

2021. 10.16.

Vadászati világkiállítás 2021_1Vadászati világkiállítás 2021_2Vadászati világkiállítás 2021_3Vadászati világkiállítás 2021_4Vadászati világkiállítás 2021_5Vadászati világkiállítás 2021_6

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra