Tanévzáró

Iskolánkban június 16-án ünneplőbe öltözött tanulók sokasága érkezett, két év után szüleikkel, nagyszüleikkel, hogy részt vegyenek a tanév leginkább várt eseményén, a tanévzáró ünnepségen.

Az elsősök nagy izgalommal várták az alkalmat, hogy bemutathassák ügyességüket, hiszen – hagyományosan - ők szerepeltek a tanévzáró műsorban. Az előadás nagyon jó hangulatú és vicces volt, igazán méltó lezárása volt a tanévnek. Éva néni sok tanulónak adhatott át könyvjutalmat és oklevelet a kiváló tanulmányi munkáért, melynek mind a tanulók, mind a szülők nagyon örültek.

Tanévzáró_1Tanévzáró_2Tanévzáró_3Tanévzáró_4Tanévzáró_5

Átadásra került a Duráczky –díj is, melyet a tantestület tagjai titkos szavazással ítéltek oda annak a pedagógusnak, aki kiváló pedagógiai munkát végzett az elmúlt években. (A díj a Covid miatt 2 évig nem került kiosztásra.) Az idei tanévben Bendéné György Erika biológia – földrajz szakos tanár vehette át a rangos elismerést.

Tanévzáró_6Tanévzáró_7Tanévzáró_8

Hagyományosan tanulóink is díjazásban részesültek:

A legjobb tanulóknak járó „Kisokos” díjat két tanuló vehette át:

Fehér Annamária hs. 8. osztályos és

Balla Zétény log. 7. a osztályos tanuló.

Tanévzáró_9Tanévzáró_10

A művészeti tevékenységben legügyesebb tanulónak járó „Ügyes Kezek” díj nyertese:

Bóza Bettina log. 8.

Tanévzáró_11

A legeredményesebb sportolóként a „Jó sportoló” díjat kapott:

Józan Emma log. 6. a

Tanévzáró_12

A három hetes Erzsébet napközi után, minden kedves tanulónak és pedagógusnak jó pihenést és feltöltődést kívánunk a nyárra!

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra