Felsős leszek

Címkék: általános

Iskolánkban az ötödik évfolyamba lépő tanulóknak, szüleiknek és szaktanáraiknak hagyományosan a „Felsős leszek” programmal indult a tanév.

A szeptember 1-jén és 2-án megrendezésre került esemény célja a két tagozat közötti váltás megkönnyítése. Az átlépés tanítványaink és szüleik számára is nagy kihívást jelent, ezért fontos számunkra az ideális kapcsolat kiépítése köztük és a pedagógusok között. Ez a jó hangulatú program tartalmazta a tanárok bemutatását és kötetlen beszélgetést velük. Ismertettük és bemutattuk a szülők és gyerekek számára a felső tagozaton használt digitális felületet. Az osztályoknak játékos feladatokat is szerveztünk, miközben a szülők érzékenyítésen szereztek tapasztalatokat, a pedagógusok pedig átbeszélték a szakértői véleményeket a hatékony tervezés érdekében. Végül iskolánkban végzett diákok sikertörténeteit hallgathatták meg az érdeklődők, „Diszes vagyok és sikeres” címmel.

A második napra kirándulást terveztünk, de sajnos az esős idő miatt csak a tornateremben volt sportvetélkedő a három ötödik osztálynak.

Mindezek ellenére remekül sikerült az esemény! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket!

 

Felsős leszek_1Felsős leszek_2Felsős leszek_3Felsős leszek_4Felsős leszek_5Felsős leszek_6Felsős leszek_7Felsős leszek_8