Esélyegyenlőségi Hangverseny

Liszt Ferenc Zeneiskola Kaposvár

A Zeneiskola hagyományosan a fogyatékossággal élő emberek világnapja alkalmából rendezi meg Esélyegyenlőségi Hangversenyét a város gyógypedagógiai intézményeinek, illetve ezek zeneiskolás tanulóinak részvételével.

Az idei gálán a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ tanulói és pedagógusaiból álló zenekar, valamint és intézményünk óvodásai és énekkaros tanulói léptek fel. Mindkét intézmény színvonalas műsort állított össze. Az óvodások nagyon aranyos dalokkal, körjátékkal készültek, az énekkarosok fantasztikus ritmusjátékot adtak elő két pedagógus közreműködésével.

A Bárczi zenekara igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a terembe a profi előadással.

Végül a Zeneiskola és a két gyógypedagógiai intézmény közös tanítványai léptek fel, bemutatva, hogy a tehetség és a zene szeretete mindenki számára hozzáférhető.

Köszönjük a tartalmas, hangulatos programot, minden fellépőnek szeretettel gratulálunk, külön köszönjük a felkészítő pedagógusok munkáját: Nagyné Lájer Zsuzsannának, Mátésné Lencse Ritának, Bartosné Vörös Tímeának, Fokvári Anikónak és Herbán Katalinnak!

 

Esélyegyenlőségi Hangverseny_1Esélyegyenlőségi Hangverseny_2Esélyegyenlőségi Hangverseny_3Esélyegyenlőségi Hangverseny_4Esélyegyenlőségi Hangverseny_5Esélyegyenlőségi Hangverseny_6

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra