Mikulás futás Duráczky

Készülődve a Mikulás fogadására, december 5-én délután a Duráczky EGYMI tanulói, pedagógusai és néhány érdeklődő szülő népesítette be a Városliget futókörének környékét.

A rövid megnyitót, bemelegítés követte, majd a tanulók és tanáraik két csoportban rajthoz álltak. Először az 5-6. évfolyamos gyerekek, majd a 7-8. osztályosok indultak lefutni az egy körös távot, vállalkozó szellemű tanáraik kíséretében. Természetesen a sportosabb vezetők sem maradtak távol a jeles eseményről, és hárman is célba értek.

A sikeres programon öt sportolójával képviseltette magát a Kométa Kaposvári Kosárlabda Klub, akiknek nagyon köszönjük a támogatást, és azt, hogy a célban valamennyi résztvevőnek a nyakába akasztották a Duráczky érmet. A gyerekek azonban nem elégedtek meg ennyivel, a sportolóknak sokat kellett gyakorolni az aláírásukat, hiszen komoly mennyiségű autogramot osztottak ki a gyerekeknek. Jelenlétüket és támogatásukat finom teával és pogácsával köszöntük meg.

A futás után tanulóinkat is pogácsa és tea várta az intézményben, aminek mindenki nagyon örült. Köszönjük a konyhának, hogy elkészítették a gyerekeknek ezeket a finomságokat!

Jövőre folytatjuk ezt a programunkat is, reméljük hasonló sikerrel!

Mikulás futás Duráczky_1Mikulás futás Duráczky_2Mikulás futás Duráczky_3Mikulás futás Duráczky_4Mikulás futás Duráczky_5Mikulás futás Duráczky_6Mikulás futás Duráczky_7Mikulás futás Duráczky_8

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra