Cross Run 2023

Címkék: általános

A tavalyi év sikerén felbuzdulva a Duráczky EGYMMI lelkes csapata idén is nekivágott a MATE Kaposvári Campusa által megrendezett akadály-terepfutó versenynek.

Az égiek meghallgatták a versenyzőket, és a beharangozott esős idő helyett gyönyörű napsütéses volt a versenyek ideje alatt. A pálya idén is egy több mint 4km hosszú, a Pannon Lovasakadémia területén kialakított, mintegy 30 akadályokból állt. Volt köztük vizesárokban kúszás, szalmabála ugrás, homokzsák cipelés, abroncs görgetés, árokugrás, 6-7 méteres szalmabála mászás, pótkocsikra való fel -és lemászás, siratófal és még sok nagyon fárasztó feladat.

A futók, a tavalyihoz hasonlóan, páros váltóban teljesítették a távot.

Ebben az évben is sikerült dobogóra állni, az intézmény csapata a nagyszerű II. helyezést érte el, így egy ragyogó ezüst éremmel gazdagodtak a versenyzők.

A párok együtt haladva, egymást segítve vették az akadályokat, ezzel is biztatva egymást és bizonyítva bajtársiasságukat! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

A sikeres csapat tagjai:

- Józan Emma log. 7.a

- Steller Réka Virág log. 7.a

- Nichter Márk log. 7.a

- Gajdácsi Csanád Mátyás log. 8.a

Józan Emma teljesítménye külön is kiemelendő, mert ő délelőtt egyéniben is teljesítette a távot és harmadik helyezést ért el korcsoportjában, megmutatva ezzel a verseny iránti elhivatottságát, ezúton is gratulálunk neki!

Köszönet Reiter-Kovács Roland tanár úrnak a felkészítésért és, hogy pénteken és szombaton is elkísérte a gyerekeket a versenyekre!

Cross Run 2023_1Cross Run 2023_2Cross Run 2023_3