Országos Mezei Futóverseny Tiszafüred 2023

A Duráczky EGYMI általános iskolájának azon tanulói, akik a FODISZ Somogy megyei mezei futóversenyén első és második helyezést értek el, pénteken részt vettek Tiszafüreden az országos versenyen, melyet a Révay György Iskola és Gyermekotthon hatalmas erdős területén kialakított 1 kilométeres pályáján rendeztek meg.

Versenyzőinket a hajnali négy órás gyülekező és a négy és fél órás utazás sem zökkentette ki a versenyszellemből, hiszen rendkívül sikeresen vették az erőpróbát.

 

Elsőként Átó Lilien Log. 8.b osztályos tanuló állhatott tőlünk rajthoz és 2km futás után harmadik helyen sikerült célba érnie.

Egy másik korcsoportban Bogdán Bercel log. 5.b osztályos tanuló startolt a mezőnnyel a szintén 2km-es távon, és végig vezetve a mezőnyt elsőként szakította át a célszalagot, ezzel aranyérmet szerezve.

A következő számban Fehér Péter Log. 7.b osztályos tanulónk indulhatott a 3km-es távon és egy szoros mezőnyben sikerült harmadik helyezettként beérve egy gyönyörű bronzérmet megszereznie.

Végül Nagy Sándor log. 8.a állhatott a rajtvonalhoz, szintén 3 km-t futva, ahol egy erős mezőny közepén sikerült végeznie, amiért érem ugyan nem járt, de becsületesen teljesítette a távot és 18. helyezettként is nagyon büszkék vagyunk rá.

 

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen kitartóan és sikeresen szerepeltek a diákok és leküzdötték a korai kelés és utazás nehézségeit. Elmondhatjuk tehát, hogy iskolánk négy tanulójából három éremmel térhetett haza, amit én óriási sikernek élek meg.

Gratulálunk nekik a kiváló eredményekhez, és köszönet a felkészítő tanáraiknak is!


Országos Mezei Futóverseny 2023 Tiszafüred _1Országos Mezei Futóverseny 2023 Tiszafüred _2Országos Mezei Futóverseny 2023 Tiszafüred _3Országos Mezei Futóverseny 2023 Tiszafüred _4Országos Mezei Futóverseny 2023 Tiszafüred _5

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra