Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása

Címkék: általános

Első alkalommal köszöntötték leendő tanítványaikat az elsős tanító nénik, napközis nevelőink és pedagógiai asszisztenseink.

A kicsik kicsit sem megszeppenve érkeztek a találkozásra, mosolygósak, közlékenyek, aktívak voltak. Először egy kézműves foglalkozás keretén belül csigát készítettek dekorgumiból. Aranyos állatkák készültek. A remekművek elkészítése után játékos, sportos foglalkozáson ügyeskedhettek. A mintegy fél órás mozgást követően üdítővel, sós – édes rágcsával frissülhettek fel. A közel két órás együttlét után a szülők és az óvoda várta „ haza” a nebulókat.

Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_1Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_2Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_3Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_4Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_5Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_6Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_7Leendő 1. osztályosok sport és kézműves foglalkozása_8