Tanévnyitó

Címkék: általános

Szeptember 1-jén becsengettek intézményünk iskolájában is. 233 tanuló kezdte meg a 2023/2024-es tanévet a Duráczkyban.

Az elsősök először kicsit megszeppenve, de kíváncsian nézegették a számukra óriási tereket, a főépület széles lépcsősorát, a tornaterembe érkező kisebb, nagyobb gyerekeket, az ismeretlen felnőtteket. Szerencsére a 3. osztályosok vidám tanévkezdő műsora feledtette az izgalmakat, és mire a fogadalomtételre és a KMJ Várostól ajándékba kapott tolltartók átvételére került sor, egészen megbátorodtak.

A tanévnyitó ünnepély után az 1. osztályosok szüleikkel és tanítóikkal a hagyományos „Fecskesuli” program első napjával indítottak, melyet hétfőn változatos programokkal folytatnak majd.

Új tanulók is érkeztek szép számmal, őket külön köszöntjük az intézményben.

Köszönjük a 3. osztályosoknak a felkészülést, a szép műsort, tanáraiknak a felkészítést, a szülőknek pedig, hogy behozták a gyerekeket a nyáron a próbákra.

Minden régi és új tanulónak, régi és új tanítónak, tanárnak, óvodapedagógusnak, napközis tanárnak, kollégiumi nevelőtanárnak, asszisztensnek, a vezetőknek és minden munkatársunknak a lehető legjobb tanévet kívánunk!

 

Tanévnyitó_1Tanévnyitó_2Tanévnyitó_3Tanévnyitó_4Tanévnyitó_5Tanévnyitó_6Tanévnyitó_7Tanévnyitó_8Tanévnyitó_9Tanévnyitó_10Tanévnyitó_11