Zökkenőmentes volt az átállás:

Címkék: általános

Felsősök lettünk

Sűrű, ámde izgalmas programokkal készültek az iskola pedagógusai a leendő 5. osztályos diákok és szüleik felső tagozatra történő rugalmas átvezetése érdekében.

Hétfőn (szept. 4.), mind a tanulóknak, mind pedig szüleiknek lehetőségük nyílt az új osztálytermek megismerésére, ez után a szülői értekezleten való megismerkedésre. Bemutatkoztak a leendő tanáraik, segítőik is, majd ezt követően a szülők kaphattak részletesebb betekintést az iskola életébe, a különböző fejlesztési területekről, a gyermekek pedig közös játékos foglalkozásokon vehettek részt.

A keddi nap sem az unatkozásról szólt. Az 5. évfolyam, az osztályfőnökök és a délutános kollégák kíséretben a Desedára sétáltak ki, ahol izgalmas programokkal, közös játékokkal töltötték el a napot.

A két interaktív nap során a gyermekek közelebb kerülhettek egymáshoz, tanáraikhoz, jobban megismerhették egymást, így az elkövetkezendő, immár tanulással, fejlesztésekkel teli időszak bizonyára könnyebb lesz számukra.

Zökkenőmentes volt az átállás_1Zökkenőmentes volt az átállás_2Zökkenőmentes volt az átállás_3Zökkenőmentes volt az átállás_4Zökkenőmentes volt az átállás_5Zökkenőmentes volt az átállás_6Zökkenőmentes volt az átállás_7Zökkenőmentes volt az átállás_8