Duráczky - Tájékoztató a szülőknek

Címkék: általános

Az intézményi gyermekétkeztetés ügyintézését 2022. január 10. napjától teljeskörűen a Kaposvári Humánszolgáltatási Gondnokság (Kaposvári Gesz) látja el.

Ennek megfelelően a gyermekek (iskolás és diákotthonos) hiányzását a Kaposvári Gesz felé kell jelezni. Az étkezés lemondását az érintett napot megelőző nap 9.00 órájáig kell a megadott e-mail címen (elelmezes@kaposvarigesz.hu) vagy üzenetrögzítős telefonszámon (06-82/511-244) bejelenteni. Amennyiben a szülő nem jelzi felénk gyermeke étkezés lemondását, az a számlából nem kerül levonásra.

 

A térítési díjak készpénzes befizetésére a GESZ címén (Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 60.) van lehetőség. Erre havonta egy előre kijelölt héten hosszabbított nyitvatartási időt biztosítunk, melyről honlapunkon tájékozódhat. Egyéb napokon az általános nyitvatartási időben van mód a fizetésre.

A térítési díjak banki átutalásos befizetését az igénylőlapon kell jelezni. Átutalásnál tárgyhó 15-ig lehet befizetést teljesíteni, a közlemény rovatban kérjük megadni: a gyermek nevét, iskolájának nevét, osztályát.

Kérjük, szíveskedjenek a számlán lévő fizetési határidőt betartani, mivel nem fizetés esetén a gyermek részére következő hónaptól nem áll módunkban étkezést biztosítani.

 

A következő tanévre vonatkozó igénylő nyomtatványok kitöltése is a Kaposvári Gesz irodájában történik 2022. május/június hónapban.

 

Nyomtatványok, térítési díj befizetés ütemezése, egyéb információk elérhetőek a www.kaposvarigesz.hu honlapon.

 

Tisztelettel:

 

Kaposvári Gesz