Nyuszi Hopp ügyességi sorverseny és Mezei futóverseny

Harmadszor került megrendezésre Egerben a Nyuszi Hopp ügyességi sorverseny és a Mezei futóverseny, melyen iskolánk remekül szerepelt.

A tavalyi helyezéshez képest, több helyet előre lépve a második helyen zárt a „Nyuszi Hopp” ügyességi csapatunk.  A gyerekek lelkesen és elszántan gyakoroltak, hogy a tavalyi szereplést felülmúlják. A gátfutásban, labdakirakóban, és a labdás ügyességi váltóban kiemelkedően teljesített a csapat, így ezeket a számokat megnyerték. A többi versenyszámban második és harmadik helyen végeztek, így pontösszesítésben ez a második helyezésre lett elég, magunk mögé utasítva Debrecen, Budapest, és Eger csapatát.

Nyuszi Hopp csapat tagjai: Iola Pamela, Fábián Tímea, Mányoki Fanni, Kiss Olívia, Migács Norbert, Jezerniczky Márk, Kővári Szabolcs, Kornya Bálint

A mezei futóverseny, hasonlóan, mint a tavalyi évben a város legszebb parkjában, az egri várkertben zajlott. A gyerekeknek 1500m kellett lefutniuk, a fiúk és a lányok külön futamban indultak. Pápai Balázs végig az élbolyban haladt, és szoros küzdelemben a második helyen ért célba. Szkulszki Dániel és Nyári Szebasztián a mezőny második felében végzett, ez a hetedik és a hatodik helyre volt elég. A lány versenyzőink Buda Vivien, Makarenko Vladyslava, és Cséri Viktória ötödik, hatodik, hetedik helyen futottak be.

Felkészítő tanárok: Antalicsné Bárdos Judit, Horváth Attila

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra