Itt (is) járt a Mikulás

Címkék: általános

December 6-át minden gyerek nagyon várta már, hiszen ekkor érkezik a várva várt Mikulás, aki minden jó gyereknek ajándékot, a kevésbé jóknak (sajnos) virgácsot hozhat.

Kedden délelőtt az óvodásokhoz, és az alsósokhoz kopogtatott be a piros ruhás, hosszú szakállú Mikulás, aki segítővel csomagokat, édességet hozott a gyerekeknek. Mindenki nagy izgalommal készült a találkozásra, a gyerekek versekkel, mondókákkal, énekkel köszöntötték a vendéget. Voltak, akik még ajándékot is hoztak, aminek a Mikulás nagyon örült.

A felsősök izgalmas szabadulószobás feladatokat oldottak meg, hogy megtalálják, és kiszabadítsák szegény fogságba esett Mikulást. Szerencsére minden osztály ügyes volt, meg tudták oldani a feladványokat, így a Mikulás kiszabadulhatott. Hálából minden csapat csomagot és süteményt kapott.
Igazán jó hangulatban telt a délelőtt, reméljük a Mikulás jövőre is ellátogat hozzánk!

Köszönjük a „Teljes Értékű Életért” alapítvány, a konyha (Bognár László vállalkozó), névtelen támogatóink és a pedagógusok, szülők hozzájárulását, támogatását a programok megvalósításához!

 

Itt járt a Mikulás_1Itt járt a Mikulás_2Itt járt a Mikulás_3Itt járt a Mikulás_4Itt járt a Mikulás_5Itt járt a Mikulás_6Itt járt a Mikulás_7Itt járt a Mikulás_8