Tanévzáró, ballagás

Június 17-én a tanévzáró ünnepéllyel lezárult a 2022/2023-as tanév.

Eseménydús tanévet zártunk, sok tanulás, program, verseny után. A műsort, hagyományainknak megfelelően, az elsősök szolgáltatták, mely nagyon vidámra sikerült, előre vetítve az igazi nyári hangulatot. Köszönjük a gyerekeknek és tanítóiknak a felkészülést.

Az idei tanévzárót megtisztelt Szita Károly polgármester úr is, aki a várossá válás 150. évfordulója alkalmából városzászlót adományozott intézményünknek.

Tanévzáró, ballagás_1Tanévzáró, ballagás_2Tanévzáró, ballagás_3Tanévzáró, ballagás_4Tanévzáró, ballagás_5Tanévzáró, ballagás_6Tanévzáró, ballagás_7Tanévzáró, ballagás_8Tanévzáró, ballagás_9

A tanévzáró után a 8. osztályosok ballagási ünnepsége következett, akik hosszabb-rövidebb itt töltött idő után köszöntek el a Duráczky-tól. Jó volt látni a csinos, elegáns végzősöket, akik egyszerre búcsúztak meghatottan a tanáraiktól, egyben várakozással, némi izgalommal tekintettek már előre a középiskolás évek felé. Sok sikert, kitartást kívánunk nekik a továbbiakhoz!

A nyárra mindenkinek sok élményt, feltöltődést kívánunk. Találkozunk szeptember 1-jén!

Tanévzáró, ballagás_10Tanévzáró, ballagás_11Tanévzáró, ballagás_12Tanévzáró, ballagás_13Tanévzáró, ballagás_14Tanévzáró, ballagás_15Tanévzáró, ballagás_16Tanévzáró, ballagás_17Tanévzáró, ballagás_18Tanévzáró, ballagás_19Tanévzáró, ballagás_20Tanévzáró, ballagás_21Tanévzáró, ballagás_22Tanévzáró, ballagás_23Tanévzáró, ballagás_24

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra