Sorverseny a diákotthonban

Címkék: általános

Gyakran szervezünk házi bajnokságokat a diákotthonban, de most csatlakoztak hozzánk a Zichy Mihály Iparművészeti kollégista tanulói és a kaposvári Hangya Tanoda diákjai is.

Az ilyen jellegű versenyek kiváló lehetőséget nyújtanak a diákoknak a szórakozásra, a közösség építésére és új barátságok kialakulására. A tanulóknak a gyorsaságukra, ügyességükre, erejükre és koordinációjukra volt a legnagyobb szükségük a különböző feladatok sikeres teljesítéséhez. Labdát kellett vezetniük hátra felé szlalomban, medicin labdát cipeltek pókjárásban, talicskáztak, és még megannyi érdekes feladatuk volt, melyeket mindenki sikeresen teljesített. Az első két helyezett között rendkívül szoros volt a verseny, végig fej-fej mellett haladtak a pontozásban. Természesen az első három helyezett édes jutalomban részesült, de a többi versenyző sem maradt üres kézzel.

A helyezések a következőképpen alakultak:

I.helyezett: Duráczky EGYMI (hallássérült tanulók csapata)

II. helyezett: Zichy Mihály Iparművészeti Kollégium csapata

III. helyezett: Hangya Tanoda csapata

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hamarosan találkozunk egy újabb versenyen!

Sorverseny a diákotthonban_1Sorverseny a diákotthonban_2Sorverseny a diákotthonban_3Sorverseny a diákotthonban_4Sorverseny a diákotthonban_5Sorverseny a diákotthonban_6Sorverseny a diákotthonban_7Sorverseny a diákotthonban_8Sorverseny a diákotthonban_9Sorverseny a diákotthonban_10Sorverseny a diákotthonban_11Sorverseny a diákotthonban_12Sorverseny a diákotthonban_13