December 6-án nálunk is járt a Mikulás.

Címkék: általános

Az alsósokhoz krampuszokkal és manóval érkezett. Minden kisgyerek nagyon boldog volt, énekeltek, verset mondtak, amiért a Mikulás megjutalmazta őket finom kaláccsal, édességgel és egy érdekes foglalkoztató füzettel is.

A felsősök Mikulás vetélkedőn vettek részt: 9 furfangos és ügyességi állomáson kellett helyt állniuk, a 8. osztályos és néhány alsóbb évfolyamos DÖK-ös diák vezette állomásokon. Érdekes, vicces, szórakoztató, ügyességi feladatokkal találkozhattak. Volt „hólapátolás” liszttel, sötétben öltöztetés, Mikulás ruha kipróbálása, célba dobás, Krampusz kugli és sok más. A vetélkedő végállomása a könyvtárban volt, ahol meg kellett keresni az elrejtett ajándékdobozokat, melyekből aztán vidáman csemegézhettek a tanulók. Vidám és tartalmas napon vagyunk túl. A gyerekek, kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.

Jövőre is:

„ Jöjj el hozzánk , várunk Rád

Kedves öreg Télapó”

 

December 6-án nálunk is járt a Mikulás_1December 6-án nálunk is járt a Mikulás_2December 6-án nálunk is járt a Mikulás_4December 6-án nálunk is járt a Mikulás_5December 6-án nálunk is járt a Mikulás_6December 6-án nálunk is járt a Mikulás_7December 6-án nálunk is járt a Mikulás_8December 6-án nálunk is járt a Mikulás_9December 6-án nálunk is járt a Mikulás_10