Farsangoltunk és elűztük a telet

Címkék: általános

Az idei farsangi mulatságunk 2024. 02.08-án került megrendezésre intézményünk tornatermében.

Rendhagyó módon, „varázslattal”, közös Just Dance tánccal űztük el a telet. Vidáman ropták a megjelentek a Macarenára. A zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen 230 jelmezes felvonuló közül kellett 19 díjazottat kiválasztani. A jelmezek ötletesek, vidámak, viccesek voltak. A hagyományos helyezéseken és különdíjakon kívül „Farsang szépe”, „Farsang királya”, „Farsang királynője” díj is kiosztásra került, természetesen a koronák sem maradtak el.

Az előkészületek már hetekkel a rendezvény előtt megkezdődtek, a DÖK és a logopédia 8. a munkáival. Zsákbamacskába kértünk tárgyakat, felajánlásokat iskolánk tanulóitól, családjuktól, hogy a bevételből a későbbiekben is tudjunk színes programokkal kedveskedni a gyerekeknek. Rekord számú, értékes tárgy érkezett. Köszönjük szépen a felajánlásokat!

A zsűri döntésének idejére izgatott gyereksereg lepte el a folyosót a zsákbamacskára várva. A közel 500 zacskó meglepetés hamar elfogyott, mindenki elégedetten tért vissza a tornaterembe.

Az eredményhirdetés után Laci bohóc lufihajtogatásának és közös Just Dancenek, diszkóvetélkedőnek, limbózásnak örülhettek a diákok.

Ettek, ittak, buliztak kicsik és nagyok egyaránt. Fáradtan, boldogan és felszabadultan mentek haza a diákok ezen a napon az iskolából.

Farsangoltunk és elűztük a telet_1Farsangoltunk és elűztük a telet_2Farsangoltunk és elűztük a telet_3Farsangoltunk és elűztük a telet_4Farsangoltunk és elűztük a telet_5Farsangoltunk és elűztük a telet_6Farsangoltunk és elűztük a telet_7Farsangoltunk és elűztük a telet_8Farsangoltunk és elűztük a telet_9