Gyermekhét az óvodában

Címkék: óvoda

A gyermekhét lebonyolításáért az idei évben Drahos-Verebélyi Andrea óvodapedagógus és Lőrinczné Keller Klaudia logopédus kollégák feleltek.

A gondos szervező munkának köszönhetően izgalmas feladatok, vetélkedők és óvodán kívüli programok vártak a gyermekekre.

Hétfőn gofri készítéssel indult a programsorozat, mely során a gyermekek különböző munkafolyamatokban is aktívan részt vehettek. Kedden, a Városligetben sportvetélkedőkkel és játékos feladatokkal készültek a pedagógusok, mely során a csoportok remekül helyt álltak. Szerdán kicsik és nagyok aszfaltrajzzal színesítették óvodánk udvarát, majd az elkészült alkotásokért cserébe buborékfújót és labdát vehettek át. Csütörtökön a katonasághoz látogatott el az intézményegység, ahol az ezred zenekara a gyermekek érdeklődési köréhez igazodva ismert filmzenékkel és kedvelt gyerekdalokkal fokozta a hangulatot. A látogatás végéhez érve minden kisgyermek egy lufit és egy Dörmit kapott. Ezúton is köszönjük a Magyar Honvédség Lahner György II Ellátóezred figyelmességét és vendégszeretetét!

A pénteki napon fagyizással, valamint popcorn evéssel összekötött mesenézéssel zárult a programsorozat, egy igazán kellemes hetet tölthettünk együtt, melyen mindenki nagyon jól érezte magát!

Gyermekhét az óvodában_1Gyermekhét az óvodában_2Gyermekhét az óvodában_3Gyermekhét az óvodában_4Gyermekhét az óvodában_5Gyermekhét az óvodában_6Gyermekhét az óvodában_7Gyermekhét az óvodában_8Gyermekhét az óvodában_9Gyermekhét az óvodában_10Gyermekhét az óvodában_11