Kollégium

csapatunk1.jpg Karácsonyi_vacsora_iskola#_0004

Tanulòink hètköznapjaikat 90 fèrőhelyes kollégium kènyelmes lakò-egysègeiben töltik. A kollègium èpülete modern, gyermekközpontú, akadàlymentes környezet, hangulatos èlettere a csalàdtòl tàvol tanulò gyermekeknek. Otthonossà varàzsoljàk a bàrmikor elèrhető mesekönyvek, jàtèkok, a baràtsàgos hàlòdekoràciòk, melyek szintèn gyermekeink tehetsègèt, keze munkàit dìcsèrik. A fiú- illetve lànyemeleten egyarànt megtalàlhatò a tv- illetve jàtèkszoba, ami tàgas teret biztosìt a nagyobb gyermekcsoportok foglalkozàsainak. Mindkèt szinten nagyon kedvelt a tàrsalgò, ami a tàrsasjàtèkcsatàk, kèzműveskedèsek szìntere. A gyermekek èleteleme a mozgàs, mindennapjaikat úgy szervezzük, hogy ezt szem előtt tartjuk. A friss levegőn tartózkodàs, a korszerű gumiborìtàsú udvaron valò jàtèk, vagy a sèta a közeli parkokba, jàtszòterekre fontos ès kedvelt program.

Valamennyi gyermekünknek lehetősège van kipròbàlnia tehetsègèt a különfèle sportàgakban az esti  szakköri foglalkozàsokon. Kicsiket ès nagyokat, fiúkat ès lànyokat egyarànt megmozgat a röplabda, kosàrlabda, foci, s, hogy a belbecs mellè külcsìn is tàrsuljon, az aerobik szakkör vàrja a zenès torna kedvelőit. Ügyes kezek fűzik a gyöngyöt, gyűrik a papírt, festik a vásznat és varrják a gombot a kreatív foglalkozásokon.
Szìvesen làtogatunk vàrosi szervezèsű programokat, interaktiv könyvtàri-  illetve múzeumi foglalkozàsokat, melyeket szervesen kapcsolni tudunk a tanórai felkèszülèsekhez, a lemaradó tanulók felzàrkóztatàsàhoz.

Termèszetesen a csalàdot pòtolni nem lehet, de a tàvol töltött időt komfortosabbà tehetjük.
A bővülő feladatellàtàs eredmènyessègèt csak összehangolt team-munka biztosithatja.
A tanòrai felkèszülèst, a szabadidő mosolyt fakasztó tevèkeny òràit, a helyes, mindennapos szokàsrendszer kialakìtàsàt nevelőtanàrok, pszichològus, gyermekfelügyelők, gyògypedagògiai asszisztensek, gondozònők ès az àpolò szemèlyzet vègzik.